تحولات منطقه

بارگاه نورانی ثامن الحجج(ع) مهیای برگزاری نماز با شکوه عید فطر در صحن و سرای حرم مطهر رضوی است.

آمادگی حرم مطهر رضوی برای میزبانی از نمازگزاران عید سعید فطر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد شبان معاون خدمات زائرین حرم مطهر رضوی، در گفت و گو با خبرنگار آستان نیوز، به آمادگی حرم مطهر رضوی برای برپایی هر چه با شکوه‌تر نماز عید فطر اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات این معاونت در عید سعید فطر مفروش کردن صحن سرای حرم مطهر رضوی جهت اقامه نماز عید فطر است، در همین راستا ۲۳۰ هزار متر مربع از اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی مفروش و آماده میزبانی از زائران نمازگزار است.

وی اظهار کرد: همچنین ۵۸۰ هزار بسته متبرک آماده شده تا در بین صفوف نماز عید، در چایخانه‌ها و بین صفوف نماز ظهر و عصر توزیع شود.

شبان خاطر نشان کرد: مواکبی که در ایام ماه رمضان در ورودی باب الهادی(ع) و باب الکاظم(ع) حرم مطهر رضوی برپا شده بود، در روز عید نیز آماده خدمات‌رسانی به زائران و مجاوران هستند.

به گفته معاون خدمات زائرین حرم مطهر رضوی، با توجه به بسته شدن مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی، طی هماهنگی با پلیس راهور و شهرداری مشهد، ۱۵۰ دستگاه ون برای حمل و نقل زائران به بارگاه منور رضوی در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه چایخانه‌های حرم مطهر رضوی نیز بعد از اتمام نماز عید فطر آماده خدمت رسانی به زائران هستند، اضافه کرد: پایگاه فوریت‌های پزشکی نیز افزایش یافته و خدمات پزشکی به زائران و مجاوران ارائه خواهد کرد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha